Valikko Sulje

Osatoteuttajaesittely: Suomen Yrittäjäopiston vastuullisuustyöryhmä – VASKI-hankkeen työrukkaset

Kuvassa on henkilökuvat vastuullisuusryhmästä.

Suomen Yrittäjäopiston tavoitteena on rakentaa vastuullista yritystoimintaa ja työelämää Suomessa. Viime vuoden lopulla Yrittäjäopistolle perustettiin vastuullisuustyöryhmä, jonka tehtävänä on koordinoida vastuullisuustyötä Yrittäjäopistossa sekä viedä määrätietoisesti kehittämistyötä eteenpäin koko talon tasolla. Vastuullisuustyöryhmän jäsenet toimivat myös aktiivisesti VASKI-hankkeessa eri työpaketeissa. VASKI-hanke tukee todella hyvin vastuullisuustyöryhmän työtä ja saamme sen kautta paljon uutta oppia sekä tietoutta kestävän kehityksen asioista.

Vastuullisuuden tavoitteet

Vastuullisuustyöryhmän tavoitteet tälle vuodelle ovat: laadimme Suomen Yrittäjäopistolle vastuullisuusohjelman, lisäämme henkilöstön osaamista kestävän kehityksen asioista, saamme kestävän kehityksen teemat koko talon tietoisuuteen sekä eri alojen tutkintoihin (sisäisen viestinnän parantaminen) sekä myös alamme valmistautumaan OKKA-säätiön sertifikaatin hakemiseen. Tavoitteita ryhmällämme on paljon, mutta tätä työtä tehdään yhdessä koko talon tasolla ja johto on hyvin työssä mukana. Vastuullisuusasiat ovat yrkkäriläisten yhteisiä asioita.

Vastuullisuustyöryhmään kuuluvat: Taina Rautakoski, yritystoiminnan kouluttaja, Tiina Rintamäki, yritystoiminnan kouluttaja, Pirita Yliaho, koulutuspäällikkö, Tiina Luoma, henkilöstöpäällikkö sekä Taina Hietamäki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Kuvassa on henkilökuvat vastuullisuusryhmästä.

Aprillipäivän tempaus edisti vastuullisuutta hauskalla tavalla

Aprillinpäivänä julkaisimme Suomen Yrittäjäopiston henkilöstön Teams-kanavassa meidän uudet nimikkeet. Tämän julkaisun tarkoitus oli tietysti hiukan tehdä jekkua työkavereillemme, mutta samalla myös kertoa vastuullisuustyöryhmän toiminnasta – saimme ainakin huomiota ja uudet nimikkeemme varmasti muistetaan.

Jos haluat kysyä jotain tai olla yhteydessä, ota yhteyttä Tainaan

Taina Hietamäki, taina.hietamaki@syo.fi