Valikko Sulje

Kekelupausgalleria

Tilaisuuksissa annetut lupaukset Vaskihaasteeseen

Lupauksia on kerätty somen lisäksi myös erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Alla onkin lupausgalleria, jossa on eri tilaisuuksissa annettuja lupauksia!

Somessa: #vaskihaaste#kekelupaus #vaskihanke #vihreäsiirtymä #kestäväkehitys
#ammatillinenkoulutus #vastuullisuus #vastuullisuusteko #vastuullisuuslupaus #keke

Yhdeksän kuvan kollaasi korteista, ensimmäisessä kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: en roskaa, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Toisessa kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: tehostan lajittelua kotona, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kolmannessa kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: kuljen töihin pyörällä tai kävellen, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Neljännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: kimppakyyti työkaverin kanssa ja vähennän lihaa, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Viidennessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: sisälämpötilan laskeminen 1-2 astetta, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kuudennessa kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: sähkön ja veden järkiperäinen käyttö, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Seitsemännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: suosin riistalihaa, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kahdeksannessa kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: ajan säästeliäästi, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Yhdeksännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: en heitä ruokaa hukkaan, VASKI-hanke-logo, OPH-logo.
Yhdeksän kuvan kollaasi korteista, ensimmäisessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: jaan radikaalia ituhipin ideologiaa, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Toisessa kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: pyrin käyttämään vaatteet "loppuun" ja ostan uutta harkiten, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kolmannessa kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: vähennän veden tuhlausta leipomolla, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Neljännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: käytän kestokasseja, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Viidennessä kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: yritän lisätä kasvisruuan syöntiä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kuudennessa kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: laitan valoja vain ja ainoastaan pimeällä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Seitsemännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti en lupaukseni: kuljen kimppakyydillä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kahdeksannessa kuvassa on kortti, jossa on teksti en lupaukseni: autoilua hiukka vähempi, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Yhdeksännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti en lupaukseni: en tee ruokahävikkiä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo.
Yhdeksän kuvan kollaasi korteista, ensimmäisessä kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: vältän ruuan heittämistä pois, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Toisessa kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: ennen uuden tavaran/tuotteen ostamista harkitsen tarkoin, onko hankinta välttämätön ja jos on, selvitän löytyykö tuote käytettynä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kolmannessa kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: meen töihin en aja turhaan, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Neljännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: pienennän hiilijalanjälkeä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Viidennessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: vähennän sähkön kulutusta sekä auton käytttöä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kuudennessa kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: en tee lapsia enään, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Seitsemännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: ostan vain tarpeellista, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kahdeksannessa kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: tuotamme leipomossa mahdollisimman vähän ylijäämää, käytössä myös resQ, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Yhdeksännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: vähennän jouluvalojen käyttöä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo.
Seitsemän kuvan kollaasi korteista, ensimmäisessä kuvassa on kortti, jossa on teksti kestävän kehityksen lupaukseni: hävikin pienentäminen, vaatteiden kierrättäminen, paperin vähentäminen, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Toisessa kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: ostan sähköauton, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kolmannessa kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: kuljen kimppakyydeillä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Neljännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: otan ruokaa vain sen verran, kuin syön, tulostan materiaalia paperille mahd. vähän, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Viidennessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: ostan vain tarvittavan määrän ruokaa, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Kuudennessa kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: kuljen kimppakyydillä, VASKI-hanke-logo, OPH-logo. Seitsemännessä kuvassa on kortti, jossa on teksti vastuullisuuden lupaukseni: ostan sähköauton, VASKI-hanke-logo, OPH-logo.