Valikko Sulje

Vaskihaaste

Kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupaukset – Tule sinäkin tekemään oma #kekelupaus ja osallistut Vaskihaasteeseen

Hanke kerää koko projektin ajan kaikilta eri hankkeen kohderyhmiltä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupauksia eri tapahtumissa verkossa ja kasvokkain. VASKI-hankkeen kampanjalla kannustetaan johtajia, kehittäjiä, opettajia, opiskelijoita ja sidosryhmäläisiä jättämään oma kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupaus.

Osallistujien toivotaan jakavan somessa #vaskihaaste, jonka ideana on antaa lupaus jostain vastuullisuuden ja kestävän kehityksen aihepiiristä #kekelupaus. Lupaus voi olla pienen pieni tai suuren suuri, henkilökohtainen tai organisaatiokohtainen.

vaski - vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus -Hanke kerää kestävän kehityksen lupauksia ja niistä muodostuu lupauspankki. ideana on antaa somessa lupaus #vaskihaaste jostain kestävän kehityksen aihepiiristä.  Lupaus voi olla pienen pieni tai suuren suuri, henkilökohtainen tai organisaatiokohtainen. anna sinäkin lupauksesi, jaa se somessa #vaskihaaste ja Haasta mukaan kollegasi, naapuriorganisaatiosi, opiskelijasi tai sidosryhmäsi.  Teemme yhdessä kestävyysloikan! vaski.info/vaskihaaste

Näin osallistut Vaskihaasteeseen somessa

 • Mieti, millainen voisi olla sinun/tiimisi/organisaatiosi vastuullisuuden ja kestävän kehityksen lupauksesi
 • Vaihtoehtoja toteutukselle:
 • Linkedinissä/Twitterissä/Instagramissa/Facebookissa julkaisu, jossa on aihetunnisteet: #vaskihaaste ja #kekelupaus sekä oma lupauksesi ilmaistuna pelkkänä tekstinä tai kuvana sekä tekstinä tai videona
 • Muista haastaa edelleen joku henkilö, tiimi, yritys, kunta tai oppilaitos!

Haasta sinäkin mukaan kollegasi, naapuriorganisaatiosi, opiskelijasi tai sidosryhmäsi. Teemme yhdessä kestävyysloikan!

Muistathan lisätä lupaukseesi somessa aihetunnisteeksi #vaskihaaste ja #kekelupaus, niin muutkin löytävät lupauksesi!

Voi täyttää oheisen kortin (lataa alla oleva tiedosto) ja lähettää sen virve.rinnola(a)sataedu.fi, jolloin se julkaistaan hankkeen somekanavissa anonyymisti.

Kortissa lukee "Kestävän kehityksen lupaukseni". One day I will return what uou have given me. Than you. www.vaski.info, #vaskihanke #vaskihaaste #kekelupaus #vihreäsiirtymä.

Tilaisuuksissa annetut lupaukset Vaskihaasteeseen

Lupauksia on kerätty somen lisäksi myös erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Alla onkin lupausgalleria, jossa on eri tilaisuuksissa annettuja lupauksia (galleriaa täydennetään)!

Mukaan haastettuja:

 • Suomen ympäristöopisto
 • Suomen yrittäjäopisto
 • Amke-päivien osallistujat
 • Taitaja22-vieraat
 • VIMMA-osallistujat
 • VASKI-hankkeen koordinaatioryhmä

Somessa: #vaskihaaste#kekelupaus #vaskihanke #kestäväkehitys
#ammatillinenkoulutus #vastuullisuus #vastuullisuusteko #vastuullisuuslupaus #keke

xx