Valikko Sulje

Blogi

Sanapilvi. Kolme henkilöä piirrettynä. Vastuullisuus. Työmatkapyöräilyn tukeminen. Ehkäistään syrjäytymistä. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus sosiaalinen vastuu. Kuluttaminen. Elinkaariajattelu. Energiatehokkuus, on-off. Harkitut hankinnat. Ollaan esimerkkejä opiskelijoille. Jätteet ja kierrätys.. Siisteys ja viihtyvyys. sujuvan kierrätyksen mahdollistaminen. Kierrätysopas. Tehdään pieniä tekoja arjessa. Kestävän kehityksen teemapäivä. Mukamas by Maija.

WinNovan keke-työ

”Henkilöstöpäivä oli erittäin onnistunut ja innostava. Saimme yhdessä paljon aikaan. Henkilökunnan, jatkossa myös sidosryhmien, positiivinen informointi suunnitelmista ja toteutuksista tulee olemaan tärkeää, jotta nyt saadut hyvät ideat saisivat oikean tietoisen elämän.”

kaavio mallista

Kestävä ammattilainen on työpaikan helmi – KEKEpedagogiamalli työkaluna

”Malli on sovellettavissa organisaatiotyypistä riippumatta yksityiselle, julkiselle ja kolmannelle sektorille. Jokaisen ammattilaisen on alasta riippumatta ymmärrettävä, että kestävä kehitys on yhä vahvemmin tulevaisuuden työelämäntaito. Ei ole enää tahdosta kiinni, haluaako sen huomioida, vaan se on työnteon välttämättömyys.”

– Virve Rinnola, vastuullisuusviestinnän asiantuntija
VASKI-hanke –

Nainen ja nuorukainen tekemässä jotain ikkunankarmille. Naisella heijastinliivi, jossa lukee "Live."

Työelämässä on paikka jokaiselle!

”Haluamme kaikki löytää vastuulliset yritykset, jotka haluavat opettaa opiskelijoitamme. Haluamme kaikki löytää opiskelijoillemme ne työpaikkaohjaajat, jotka tykkäävät tehdä ohjaustyötä ja ovat valmiita oppimaan lisää! Varmistetaanhan vielä, että kiireen ja sairastelukausien keskellä työmailla olevat opiskelijat eivät jää tuetta? Vastuu on meillä jokaisella.”  

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Seuraamalla VASKI-blogia pysyt kestävän ja vastuullisen ammatillisen koulutuksen kyydissä ja olet mukana vihreässä siirtymässä!

Blogivieraina toimivat VASKI-hankkeen osatoteuttajien edustajat, erilaiset sidosryhmät ja opiskelijat.

Haluatko saada uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi? Täytä sähköpostiosoitteesi ja hyväksy sähköpostiisi tuleva vahvistusviesti, niin pysyt aina ajan tasalla.