Valikko Sulje

Blogi

Kestävä kehitys Kpedussa aloittain. 1. on toiminnassa kaiken läpäisevä periaate. 2. on näkyvästi osa arkea. 3. on yhdessä tekemistä. 4. osallistaa kaikkia toimimaan vastuullisesti.5. lisää ilmastoviisautta ja ympäristövastuuta. 6. lisää ammattitaitoa ja hyvinvointia. 7. on yhteiskuntaa ja työelämää uudistava. 8. on tulevaisuutta ennakoivaa. 9. arvioidaan keke-sertifioinnilla.

Kpedun kestävän kehityksen työ lisää ammattitaitoa ja hyvinvointia

Oman ja koko organisaation työn merkitykselliseksi kokemisen ja työyhteisön arvojen omaksumisen päälle on hyvä rakentaa työhyvinvoinnin perustaa. Sitä, että työntekijä tietää työnsä tavoitteet ja hänellä on työhönsä riittävä ja sopiva osaamisen taso. Kun työssä saa sopivasti haastaa itseään, sen olematta kuitenkaan liian vaativaa osaamistasoon nähden, pysyy motivaatio seuraavaan päivään, viikkoon ja vuoteen korkealla. Työn mielekkyyttä lisää se, että työntekijällä on mahdollisuus kehittyä työssään.

Kestävän kehityksen vuosi Lappiassa

Vuoden aikana Lappiassa on myös laadittu ensimmäistä kestävän kehityksen ohjelmaa. Suunniteltuja tavoitteita ja toimenpiteitä on paljon, jotta kestävä kehitys sisältyisi kaikkeen oppilaitoksen toimintaan. Oppilaitokselle tärkeintä ovat meidän opiskelijamme, joiden kestävyystaitojen vahvistaminen tulisi olla tulevaisuudessa keskiössä. Tämä ei tapahdu ilman osaavaa henkilöstöä. Kuten VASKI-hankkeessa on korostettu, kestävyystyö on prosessi. Asiat eivät tule valmiiksi hetkessä, mutta on tärkeää suunnitella ja viedä asioita koko ajan eteenpäin kohti tavoitteita.

Toimistossa ihmiset katsovat esittelijää.

Tavoitteena hiilineutraali Helsinki Business College Oy vuonna 2030

Olimme oikein tyytyväisiä tulokseemme. Erityisesti ilahdutti henkilökunnan vastuullinen toiminta. Kun kiinnitämme vielä hiukkasen huomiota kestävään kehitykseen, saamme tuloksia vieläkin pienemmiksi. Tämä on meille tärkeä asia, totesi toimitusjohtaja Antti Loukola.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Seuraamalla VASKI-blogia pysyt kestävän ja vastuullisen ammatillisen koulutuksen kyydissä ja olet mukana vihreässä siirtymässä!

Blogivieraina toimivat VASKI-hankkeen osatoteuttajien edustajat, erilaiset sidosryhmät ja opiskelijat.

Haluatko saada uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi? Täytä sähköpostiosoitteesi ja hyväksy sähköpostiisi tuleva vahvistusviesti, niin pysyt aina ajan tasalla.