Valikko Sulje

Missä mennään VASKI-hankkeessa?

Terveisiä VASKI-hankkeen koordinaatioryhmän kehittämispäiviltä! Muistin virkistykseksi kerrataan, että VASKI-hanke koostuu kahdeksasta työpaketista eli teemasta:

kestävyystiekartta ja verkostokoordinointi (TP 1)

viestintäkoordinointi (TP 2)

johtamiskäytännöt ja toimintakulttuuri (TP 3)

pedagogiset ratkaisut ja oppimisympäristöt (TP 4)

osaamisen kehittäminen (TP 5)

alueiden ja työelämän kehittäminen (TP 6)

hiilijalanjäljen mittaaminen ja seuranta (TP 7) sekä

asiantuntijatuki oppilaitosten kestävän kehityksen ohjelmatyöhön (TP 8). Työpakettien vastuuhenkilöt muodostavat yhdessä koordinaatioryhmän, joka pitää huolen, että yhteinen projektimme etenee halutusti kohti maalia.

Kuvassa on neljä pienempää ryhmäkuvaa, jossa yhdessä on mies ja nainen tietokoneen ääressä. Seuraavassa kuvassa on 6 hymyilevää ihmistä ulkona. Kolmannessa kuvassa on ulkona koko koordinaatioryhmä seisomassa rivissä ja neljännessä kuvassa on nainen, joka esittelee kuvaa sekä kaksi muuta henkilöä. Kuvassa lukee lisäksi: VASKI-hankkeen koordinaatioryhmän kehittämispäivät #vaskihanke #kestäväammattilainen ja vaski.info. Lisäksi kuvassa on ophrahoittaahanketta-logo ja hankkeen oma logo.

Projektin toiminta on hyvässä vauhdissa

Olemme koordinaatioryhmän kanssa viettäneet viime viikolla kaksi päivää tiiviisti keskenämme ja käyneet läpi kulunutta vauhdikasta kevättä sekä luoneet katseen syksyn tapahtumiin ja kestävyystiekarttaprosessiin. Lopputuloksena voidaan todeta, että hanke on onnistunut hyvin tavoitteissaan ensimmäisen puolivuotiskauden aikana.

Kesätauon jälkeen katse kohti aktiivista syksyä

Nyt on aika hiljalleen suunnata kohti kesälaitumia, pitkiä lämpimiä iltoja ja nauttia raikkaasta tuulenvireestä. Syksyllä otamme taas määrätietoisesti läppärit esiin, avaamme Teamsin ja suuntaamme tarmokkaasti kehittämistyöhön, jossa ei ole enempää tai vähempää tavoitteena kuin tehdä Suomen ammatillisesta koulutuksesta yhä vastuullisempi ja kestävämpi. Yhdessä tulemme onnistumaan.

Virve Rinnolan henkilökuva

Kirjoittaja on projektin vastuullisuusviestinnän asiantuntija Virve Rinnola, joka vastaa VASKI-hankkeen viestinnän koordinoinnista sekä sisäisestä että ulkoisesta viestinnästä.