Valikko Sulje

Ammatillisen koulutuksen kestävyystiekarttatyö vauhdissa

Kestävyystiekarttatyö etenee ja kerätyn aineiston pohjalta järjestetään alueelliset työpajat, joissa pureudutaan muun muassa tiekartan rakenteeseen ja sisältöihin. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja niihin tulee ilmoittautua tästä viimeistään 26.10.2022!

Työpajat järjestetään hankeyhteistyönä alueellisten oppilaitosten kanssa – suuret kiitokset jo tässä kohdassa Ammattiopisto Luovin, SAKKYn, Omnian ja Turun ammatti-instituutin toimijoille! Työpajoissa työskennellään käyttäen Learning cafe -metodia ja asiantuntijoina tässä prosessissa toimivat OKKA-säätiön Erkka Laininen ja Metodix Oy:n osaajat. Tiekarttatyötä edistetään myös eDelphi -alustalla. Yhteistyötä tehdään Opetushallituksen kanssa.

Kaikki mukaan!

Mukaan kestävyystiekarttatyöhön kutsutaan koko VASKI -verkosto, muut koulutuksenjärjestäjät, muut kehittämisohjelman hankkeet sekä sidosryhmät, kuten opiskelijat, työelämän edustajat ja muiden koulutusasteiden toimijat sekä työelämän edustajat ja muut sidosryhmät. Osallistuja voi vapaasti valita, mihin alueelliseen työpajaan haluaa osallistua. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.

Kuvassa lukee hiilineutraali yhteiskunta. Kuvassa musta sulka.

Ammatillisen koulutuksen kestävyystiekartta julkaistaan 8.6.2023 Satakunnassa järjestettävässä seminaarissa!

Syysterveisin,

Maiju Salonen, projektinjohtaja

Pauliina Merikivi, hankepäällikkö

Virve Rinnola, vastuullisuusviestinnän asiantuntija

På svenska