Valikko Sulje

Aurinkoista alkusyksyä VASKI -verkostolle!

Kuusi henkilöä yhteiskuvassa.
Kuusi henkilö yhteiskuvassa.

Tämä syksy käynnistää ammatillisen koulutuksen kansallisen kestävyystiekartan konkreettisen rakentamisen, ja tähän työhön kutsumme teidät kaikki mukaan. Tiekarttaa rakennetaan niin verkkotyöskentelyn kuin alueellisten live-työpajojenkin muodossa. Varaathan kalenteriisi sinulle sopivan työpajan marraskuun vaihtoehdoista! Lisää tietoa työskentelyn käynnistymisestä on tulossa viimeistään syyskuun alussa. Myös muissa työpaketeissa työ jatkuu vauhdikkaasti. Kestävyystiekarttatyössä tulemme hyödyntämään vahvasti eri työpakettien tuloksia ja kehitystyötä.

Meillä Sataedun omassa VASKI -työssä käynnistellään OKKA-indikaattoreiden itsearviointia. Elokuun aikana arvioimme talossa kestävän kehityksen tilannetta lähes sadan sataedulaisen voimin. On todella kiinnostavaa vaihtaa ajatuksia verkostossa myös tästä prosessista, kun useampi oppilaitos toteuttaa vastaavaa samanaikaisesti.

VASKI-hankkeen koordinaatioryhmästä osa pääsi yhteiskuvaan kehittämispäivillä. Kuvasta puuttuu Maria Runonen ja Tiina Taipale. Kuva: Virve Rinnola

Mielenkiintoinen syksy siis tulossa kaikin puolin, ja paljon yhteisiä kohtaamisia luvassa! Hienoa, että olet mukana!

Maiju Salonen, projektijohtaja