Valikko Sulje
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opiskelijoiden virtuaalikahvila – Kohti kestävää ammattilaisuutta

25.1. 09:15 - 10:15

Opiskelijoiden virtuaalikahvila - Kohti kestävää ammattilaisuutta Tapahtumajärjestäjä: SAKU ry Aika: 25.01.2023 Kuvaus tapahtumasta Virtuaalikahvilan voi ottaa käyttöön sekä ryhmänä luokassa että etäopinnoissa. Virtuaalikahviloissa käsitellään vaihtuvia teemoja. Virtuaalikahvilan yleisteemoina ovat liikunta, kulttuuriharrastukset, yhteisöllisyys ja osallisuus sekä mielen hyvinvointi. Sarja ja lajit Opiskelijoille suunnattu virtuaalikahvila keskiviikkona 25.1.2022 klo 9.15-10.15. Kahvilan loppupuolella on varattu aikaa teemaan liittyvälle keskustelulle. "Kohti kestävää ammattilaisuutta" virtuaalikahvilassa teemana on kestävä kehitys. Kahvilassa esitellään VASKI-hanke – Vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus sekä SAKU ry:n Liikevirtaa-kampanja. Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen päättyy: 25.01.2023 Ilmoittautumismaksu: Tapahtuma on maksuton SAKU ry:n jäsenille.
Tapahtumajärjestäjä:
SAKU ry, VASKI-hanke vieraana
Aika:
25.01.2023
Kuvaus tapahtumasta

Virtuaalikahvilan voi ottaa käyttöön sekä ryhmänä luokassa että etäopinnoissa. Virtuaalikahviloissa käsitellään vaihtuvia teemoja. Virtuaalikahvilan yleisteemoina ovat liikunta, kulttuuriharrastukset, yhteisöllisyys ja osallisuus sekä mielen hyvinvointi.

Sarja ja lajit

Opiskelijoille suunnattu virtuaalikahvila keskiviikkona 25.1.2022 klo 9.15-10.15. Kahvilan loppupuolella on varattu aikaa teemaan liittyvälle keskustelulle.

”Kohti kestävää ammattilaisuutta” virtuaalikahvilassa teemana on kestävä kehitys. Kahvilassa esitellään VASKI-hanke – Vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus sekä SAKU ry:n Liikevirtaa-kampanja.

 

Ilmoittautuminen
Tapahtumakohtaiset ohjeet

Virtuaalikahviloiden sisältöjä voi hyödyntää opinnoissa sekä  ryhmänä luokassa että etäopinnoissa.

Tallenne virtuaalikahvilasta katsottavissa 2 viikkoa tapahtumasta