Valikko Sulje
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vinkki! Intoa ja ideoita kestävän kehityksen opetukseen -webinaari

8.12.2022 14:15 - 15:45

Tervetuloa mukaan webinaariin!

Intoa ja ideoita kestävän kehityksen opetukseen -webinaarissa pääset tutustumaan Biologian ja maantieteen opettajien liiton syksyllä 2022 julkaisemiin monipuolisiin kestävän kehityksen tehtäväpaketteihin sekä niiden käyttöön liittyviin parhaisiin tärppeihin. Tehtäväpakettien teemoina ovat maailmankauppa, sukupuolten tasa-arvo, ilmastonmuutos sekä demokratia ja yhteiskunnassa vaikuttaminen.

Tehtäväpaketit ovat saaneet syys-lokakuussa pidempiin koulutuspäiviimme osallistuneilta upeaa palautetta:

”Erinomainen tehtäväpaketti!”

”Monipuolisia, selkeitä ja käyttökelpoisia materiaaleja. Kiitos siitä!”

”Mahtavan konkreettisia tehtäviä! Videot ovat laadukkaita.”

“Kivoja ja selkeitä tehtäviä, tulen käyttämään niitä tulevalla mok-viikolla.”

Webinaarin tavoitteena tutustuttaa osallistujat tehtäväpaketteihin ohjatusti, jolloin niihin on helppo palata myös webinaarin jälkeen. Webinaari on luentomainen, mutta osallistujien on mahdollista esittää tehtäväpaketteihin liittyviä kysymyksiä ja kommentteja. Luennoitsijana toimii ympäristökasvatuksen asiantuntija Pinja Sipari.

Webinaari järjestetään torstaina 8.12. klo 14.15-15.45. Luento tallennetaan ja tallenne on ilmoittautuneiden katsottavissa joulukuun 2022 ajan. Voit siis osallistua live-webinaariin tai katsoa tallenteen sinulle sopivana hetkenä!

Webinaari on osallistujille ilmainen ja siihen voivat osallistua kaikki tehtäväpaketeista kiinnostuneet opettajat sekä muut kasvatus- ja nuorisoalan toimijat. Osallistujan ei tarvitse olla BMOL ry:n jäsen.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

 

Tätä viestiä tai webinaarin esittelylinkkiä saa mielellään jakaa kollegoille!
Lämpimästi tervetuloa innostumaan kestävän kehityksen opetuksesta!

Lisätietoja: Ympäristökasvatuksen asiantuntija Pinja Sipari, pinja.sipari@bmol.fi

 

*** Saat tämän viestin, koska olet ilmoittautunut mukaan syys-lokakuussa järjestettyyn koko päivän mittaiseen Intoa ja ideoita kestävän kehityksen opetukseen -koulutukseen, mutta et päässyt osallistumaan koulutukseen. Tämä on ainut viesti, jonka lähetämme tälle kohderyhmälle. 

Tiedot

Päivämäärä:
8.12.2022
Aika:
14:15 - 15:45
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,