Valikko Sulje
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja 17.11.2022: Yhdessä ohjautuva ja oppiva organisaatio, Maria Joutsenvirta, KTT

17.11.2022 13:00 - 14:30

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan kokeilemaan uudenlaista tapaa tehdä yhteistyötä ja heittäytyä hetkeksi ohjatusti harjoittelemaan aidosti kuuntelevaa työtapaa. Tilaisuus on avoin koko VASKI-verkostolle.

Työpaja pidetään 17.11. klo 13–14.30 Teamsissä. Tilaisuuteen voit osallistua tästä.

Maria Joutsenvirta on kauppatieteiden tohtori, oppimismuotoilija ja suomalaista hyvinvointi- ja talousajattelua uudistava tutkija ja vaikuttaja. Hän on kiinnostunut sivistystyöstä, jolla kehityksen suunta voidaan kääntää ekologisesti ja sosiaalisesti kestävälle uralle. Maria inspiroituu yhdessä oppimisesta, jossa kokonaisvaltaisen kokemuksen kautta avaudutaan kestävän tulevaisuuden luomisen prosesseille.

Maria on mm. kirjoittanut Arto O. Salosen kanssa teoksen “Sivistys vaurautena – Kohti lempeän radikaalia edistystä”. Vuoden 2018 tiedeartikkeli -palkinnon voittaneessa artikkelissaan ”Vauraus ja sivistys yltäkylläisyyden ajan jälkeen” Joutsenvirta ja Salonen näyttävät, miten hyvä tulevaisuus tehdään todeksi.

Lue lisää täältä: Maria Joutsenvirta (wordpress.com)

Työpaja on jatkoa aiemmin lokakuussa osana hankeyhteistyötä järjestelylle Maria Joutsenvirran luennolle ”Yhdessä ohjautuva ja oppiva organisaatio”, joka sai runsaasti hyvää palautetta.

Tiedot

Päivämäärä:
17.11.2022
Aika:
13:00 - 14:30

Järjestäjä

Perho Liiketalousopisto
Puhelin
0505351001
Sähköposti
maria.runonen@perho.fi

Muut

Tilaisuus on
kaikille avoin
Kohderyhmä
johtajat, kehittäjät, opettajat, oppilaitoksen muu henkilöstö

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma