Valikko Sulje
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vinkki!: Kutsu TAMKin asiantuntijat oppilaitokseesi puhumaan kestävästä tulevaisuudesta!

1.3. - 30.4.

Lukee VINKKI!.

Kutsu TAMKin asiantuntijat oppilaitokseesi puhumaan kestävästä tulevaisuudesta!

 

Tiedolla, toivolla ja teoilla parempaa tulevaisuuteen-hanke tarjoaa opettajille pedagogista tukea ja välineitä ilmastonmuutoksen, luontokadon ja kestävyysmurrokseen liittyvän tiedon ja epävarmuuden käsittelyyn opetuksessa. Seminaarissa tarjoamme yleiskatsauksen vihreän siirtymän tärkeydestä (ja erityisesti ammatillisen koulutuksen tärkeydestä osana vihreää siirtymää) sekä maistiaisia varsinaisen koulutuksen sisällöistä.

 

Kesto

Seminaarin / webinaarin kesto on 120 min. Aikataulu on sovittavissa joustavasti. Lataa tästä tilaisuuden esite!

 

Seminaarin rakenne

Opettajat ja oppilaitokset Vihreän siirtymän edistäjinä, Eveliina Asikainen

Ilmastonmuutos monialaisena teemana, Sampo Saari

Miten opettaisin monimuotoisuudesta, kun en siitä mitään tiedä? Eveliina Asikainen

Epävarmuus, toivo ja tulevaisuus kestävyyskasvatuksessa, Eveliina Asikainen

 

Kouluttajien tiedot

HT, lehtori Eveliina Asikainen Tampereen ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Hän on pohjakoulutukseltaan ekologi ja toiminut erilaisissa ympäristökasvatus- ja kestävän kehityksen edistämistehtävissä 30 vuotta. Hän on mm. Arenen kestävyys- ja vastuullisuus ryhmän koulutustyöryhmän puheenjohtaja, VASKI-hankkeen ohjausryhmän jäsen. Tällä hetkellä hän johtaa EduSTA Erasmus+ Teacher Academies -hanketta, jonka tavoitteena on luoda eurooppalainen osaamismerkkijärjestelmä opettajien kestävän kehityksen kompetensseille.

eveliina.asikainen@tuni.fi

 

TkT, fysiikan lehtori Sampo Saari Tampereen ammattikorkeakoulusta. Hänellä on tutkimustausta ilmakehän fysiikan ilmiöistä ja prosesseista, opetus- ja ohjausalan työkokemusta yli 10 vuotta. Hän on aktiivisesti mukana TAMK:n kestävän kehityksen työryhmässä edistämässä kestävän kehityksen teemoja organisaatiossa.

sampo.saari@tuni.fi

 

Seminaari toteutetaan maalis-huhtikuun 2023 välisenä aikana. Ota yhteyttä 24.2.2023 mennessä ja suunnitellaan oppilaitoksenne tarpeisiin ja aikatauluihin sopiva seminaari.