Valikko Sulje
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vinkki! Miten opitaan ja johdetaan tulevaisuudesta käsin samalla kun tulevaisuus syntyy?

7.4.2022 09:00 - 10:00

Kuvituskuva. Henkilö kävelee tyhjää puistokatua pitkin.

HUOM! Tilaisuus järjestetään OSUU!-hankkeen puitteissa ensisijaisesti Perho Liiketalousopiston esihenkilöille, mutta mukaan webinaaria kuuntelemaan voivat osallistua kaikki VASKI-hankkeen kiinnostuneet toimijat. Kevään aikana järjestämme aiheesta myös toiminnallisemman työpajaosuuden. Linkki tilaisuuteen päivitetään tapahtumasivulle myöhemmin.

Ekologisen kestävyyskriisin lisäksi sekä korona että Ukrainan sota ovat nostaneet esiin tarvetta uudenlaisille oppimisen ja johtamisen käytännöille.

Olemassa oleva tieto ei ole enää yhtä relevanttia ja luotettavaa kuin ennen, koska maailmamme on monimutkaistunut ja muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Epävarmuudesta on tullut pysyvä olotila.

Tässä ajassa tarvitaan yhteisöllistä kyvykkyyttä ohittaa se, mitä nykyjärjestelmät on luotu tekemään eli optimoimaan mennyttä ja nykytilaa. Eteen tulevia ongelmia on hyödyllistä ratkoa tulevaisuudesta käsin ja yhdessä ohjautuen tavalla, jossa mennään syvemmälle tasolle kuin yhteisöt ovat tottuneita tekemään. On löydettävä uusi tekemisen taso.

Kauppatieteiden tohtori Maria Joutsenvirta tutkii johtamis- ja viestintätaitoja, joiden avulla voimme paitsi oppia myös poisoppia vanhoista oletuksista ja ajattelutavoista kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

www.linkedin.com/in/maria-joutsenvirta-70885599/

twitter.com/MJoutsenvirta

 

Lisätietoja: maria.runonen@perho.fi

_________________________________________________________

osallistumislinkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tiedot

Päivämäärä:
7.4.2022
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Perho Liiketalousopisto
Puhelin
0505351001
Sähköposti
maria.runonen@perho.fi

Muut

Kohderyhmä
johtajat

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma