Valikko Sulje
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ SELKEÄLLÄ KIELELLÄ – TYÖPAJA 24.10. klo 9-10.30

24.10.2022 09:00 - 10:30

Vapaa pääsy
Kirja, jonka kannessa lukee KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ SELKEÄLLÄ KIELELLÄ - TYÖPAJA 24.10. klo 9-10.30. Taustalla koristeena kasvi, vaaleanpunainen kello ja kahvikuppi. VASKI-hankkeen logo vaski.info ja Opetushallitus rahoittaa hanketta-logo.

KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ SELKEÄLLÄ KIELELLÄ – TYÖPAJA 24.10. klo 9-10.30

Kestävän kehityksen sanasto on usein haastavaa ihmisille, joilla on vaikeuksia ymmärtää yleiskieltä. Kestävän kehityksen osaamisen tulisi kuitenkin olla kaikkien saavutettavissa. Osana VASKI-hankkeen työpaketti 4:n toimintaa on keväällä 2022 toteutettu kestävän kehityksen sanasto selkeällä kielellä.  Tästä oppimisen tukimateriaalista on lisäksi kehitetty pelejä, joiden avulla opettaja voi kerrata kestävän kehityksen sanastoa ja ilmiöitä opiskelijoiden kanssa. 

VASKI-työpaketti 4:n osallistujilla on mahdollisuus tutustua kestävän kehityksen selkeäkielisiin materiaaleihin maanantaina 24.10. klo 9-10.30 järjestettävässä Suomen ympäristöopisto Syklin Pedagogisessa kahvilassa. 

Kestävää kehitystä selkeällä kielellä työpajan sisältö:

  • Mihin tarvitaan kestävän kehityksen sanastoa selkeällä kielellä?
  • Miten hyödyntää kestävän kehityksen selkeäkielistä sanastoa? 
  • Miten peleillä voidaan tukea kestävän kehityksen termien oppimista? 

Samalla osallistujat voivat tutustua Suomen ympäristöopisto Syklin Pedagogisten kahviloiden toimintamalliin. Pedagogisissa kahviloissa sykliläiset jakavat tietoa ja kehittävät osaamistaan vertaisoppimisen keinoin. Kestävän kehityksen selkeäkielistä materiaalia ja pelejä esittelee Syklin Ulla Myllyniemi. 

Pedagoginen kahvila toteutetaan Suomen Ympäristöopisto Syklin tiloissa Malmilla (Malmin kauppatie 8 B, 4. krs.) Tilaisuus on avoin Syklin henkilöstölle ja VASKI:n työpaketti 4:n osallistujille. Tilaisuus on toiminnallinen, joten siihen voi osallistua vain paikan päällä. Tilaan mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten ilmoittaudu nopeasti. Tervetuloa harjoittelemaan selkää kieltä!

Ilmoittaudu tapahtumaan: https://forms.office.com/r/FSAG50y8fP

Lisätietoa tapahtumasta: tiina.taipale@sykli.fi

Details

Date:
24.10.2022
Time:
09:00 - 10:30
Cost:
Vapaa pääsy
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,

Organizer

Sykli
Phone
050 470 8503
Email
tiina.taipale@sykli.fi

Muut

Ilmoittautumislinkki
https://forms.office.com/r/FSAG50y8fP
Tilaisuus on
kaikille avoin
Kohderyhmä
kehittäjät, opettajat, oppilaitoksen muu henkilöstö