Valikko Sulje
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Johdanto kestävään tulevaisuuteen – Ammatillinen opettaja kestävän kehityksen edistäjänä (Verkko-opinnot)

26.1. 09:00 - 16.2. 10:30

Vapaa pääsy

Tulevaisuudessa kestävyystaidot ovat osa kaikkien alojen ammattitaitoa. Kestävän kehityksen johdantotasoinen verkko-opintokokonaisuus haastaa pohtimaan, miten ammatillinen opettaja voi omalla työllään edistää vihreää siirtymää ja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta. Koulutus perehdyttää ajankohtaisiin kestävän kehityksen kysymyksiin ja antaa välineitä niiden sitomiseksi osaksi omaa opetusta.

Koulutus koostuu aloitus- ja lopetuswebinaarista sekä itsenäisestä verkkokurssin suorittamisesta näiden webinaarien välissä. Koulutus on osa VASKI-hankkeen työpakettien 4 ja 8 koulutustoimintaa, mutta siihen voivat osallistua myös hankkeen ulkopuolisten oppilaitosten työntekijät.

Aikataulu:  

To 26.1. Aloituswebinaari klo 9-10.30: Johdanto kestävään tulevaisuuteen ja opiskelu Ammattilaisen kädenjälki -verkkoympäristössä.

26.1.-16.2.2022 Johdanto kestävään tulevaisuuteen-verkkokurssin suorittaminen itsenäisesti Ammattilaisen kädenjälki verkkoympäristössä.

To 16.2. Päätöswebinaari klo 9-10.30: Ammatillinen opettaja kestävän tulevaisuuden rakentajana. Miten kasvattaa ammattilaisista tulevaisuudentekijöitä?

Webinaarit nauhoitetaan ja ilmoittautuneille toimitetaan linkit tallenteisiin. Koulutuksen voi siis suorittaa täysin omaan tahtiin.

 

Ilmoittautuminen:  Ilmoittaudu koulutukseen oheisella linkillä viimeistään 24.1.

https://forms.office.com/e/zegWxG2bEL

Lisätietoa koulutuksesta:

Tiina Taipale

Suomen ympäristöopisto Sykli

050 470 8503

tiina.taipale@sykli.fi

 

 

Järjestäjä

Sykli
Puhelin:
050 470 8503
Sähköposti:
tiina.taipale@sykli.fi

Muut

Ilmoittautumislinkki
https://forms.office.com/e/zegWxG2bEL
Tilaisuus on
kaikille avoin
Kohderyhmä
opettajat

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma